MHP Pazar Başkanlığından çay tepkisi

MHP Pazar Başkanlığından çay tepkisi


RİZE (A.A) - MHP Rize Başkanı Zeki Mayi, yaş çayda kota uygulamasına tepki gösterdi.
     Mayi, partililerle birlikte basın açıklaması yapan Mayi, Rizede kronikleşen çay sorunuyla karşı karşıya olduklarını öne sürerek, Biz MHP olarak çayın özel ürün statüsüne alınması için başlatmış olduğumuz imza kampanyasını ilçelerde de devam ettiriyoruz dedi.
     Çaydaki sorunun iktidar partisinin politikalarıyla alakalı olduğunu iddia eden Mayi, Şu andaki Genel Müdür bu seneki kampanyaya hazırlıksız yakalanmıştır. Bu, bir tecrübesizliğin işareti değildir. Bana göre AK Partiye karşı sorumluluğunu yerine getirmiştir. Milletin de bu duruma düşmesine vesile olmuştur. Geçen sene de aynıydı. Baskılarımız sonucu kotayı yükseltmek zorunda kalmıştı diye konuştu.
     Mayi, çaydan nemalanan kuruluşların da üreticilerle birlikte sesini yükseltmesi gerektiğini savunarak, Sivil toplum kuruluşları bu milletin sorunlarını dile getirsinler. Rizeden bir ses çıktı, TBMMde bir milletvekili çay döktü. Siz burada bir ufak ses çıkardınız. Biz devlete bağlı bir milletiz, devlet bizimdir, hükümet de sevsek de, sevmesek de bizimdir. Biz demokratik platformlarda hakkımızı ararız. Aramaya da devam edeceğiz dedi.
     (NG-AK)
<< Önceki Haber MHP Pazar Başkanlığından çay tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER