Mihalıççıktan kısa kısa

Mihalıççıktan kısa kısa -Kan bağışı kampanyası


ESKİŞEHİR (A.A) - Mihalıççık ilçesinde, Türk Kızılayı tarafından kan bağışı kampanyası yapıldı.
     Kampanyaya katılan vatandaşlara gerekli testleri uygulayan ekipler, durumları uygun görülenlerden kan alma işlemlerini gerçekleştirdi. Kaymakam Cüneyt Manisa da kampanya kapsamında kan bağışında bulundu.
     Manisa, gazetecilere yaptığı açıklamada, kanın üretilemeyen bir doku olduğunu, tek kaynağının sağlıklı bağışçılar olduğunu bildirdi.
     Araştırmalara göre, Türkiye nüfusunun sadece yüzde 1inin kan bağışında bulunduğunu belirten Manisa, sağlıklı bireylerin yılda iki kez kan bağışında bulunarak ülkenin kan ihtiyacı sorununu çözebileceğine dikkati çekti.
     Manisa, her bireyin bir gün kendisi ya da bir yakını için kana ihtiyaç duyabileceğini anlatarak, vatandaşlara kan bağışında bulunma çağrısı yaptı.
    
     -Kaymakamlıktan mektup kampanyası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Mihalıççık ilçesinde, Kaymakamlık tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen mektup kampanyası sona erdi.
     Kaymakam Cüneyt Manisa, kampanya kapsamında öğrencilerin beklenti ve dileklerini öğrenebilmek, kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini sağlamak, söylemeye çekindikleri düşünceleri yazıya dökerek her türlü beklentilerini kendisine bildirmeleri için öğrencilerden mektup yazmalarını istedi.
     Öğrencilerin yazdığı mektuplar, Manisaya ulaştırıldı. Mektupları birer birer okuyan Manisa, geleceğin teminatı öğrencilerin, hayatındaki olumsuz koşulların düzeltilerek dileklerini gerçekleştirmek için gerekenin yapılacağını bildirdi.
     Bu tür uygulamalarla her kesimden, her yaştan insanlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Manisa, gençlerin düşüncelerine çok önem verilmesi gerektiğini ve onların beklentilerini karşılamanın herkesin görevi olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cengiz Güney
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Mihalıççıktan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER