Milletvekili Bakbaktan kurum ziyaretleri

Milletvekili Bakbaktan kurum ziyaretleri


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Çevre Mühendisleri Odası ve Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Milletvekili Derya Bakbakın makamından yapılan açıklamaya göre, Derya Bakbak, Çevre Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ile görüşerek Gaziantepin çevre sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
     Bakbak, Gaziantepteki çevre sorunlarının çözümüyle ilgili her türlü projeye destek vereceğini dile getirdi.
     Oda Başkanı Mustafa Yılmaz ise Gaziantepteki çevre sorunları hakkında ortak akılla hareket edilmesi gerektiğinin önemine değinerek Milletvekili Bakbaka desteğinden dolayı teşekkür etti.
     Milletvekili Derya Bakbak daha sonra milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Zübeyir Yıldız ile Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Ziyarette Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven ile görüşen Bakbak ve Mazıcıoğlu, Güvenden özürlü vatandaşlara yönelik istihdamın artırılması amacıyla Dayı Ahmet Ağa Okulunun arkasındaki alanın Çiçekçiler Pazarına dönüştürülmesini talep etti.
     Ayrıca Gaziler Caddesindeki Hüseyin Paşa Mektebinin çevre düzenlemesinin yapılmasının gerekliliğine değinen Bakbak ve Mazıcıoğlu, vakıflara ait tarihi yerlerin korunmasıyla ilgili görüşlerini aktardı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Bakbaktan kurum ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER