Milletvekili Çavuşoğlu Dim Çayı ıslah çalışmalarını

Milletvekili Çavuşoğlu Dim Çayı ıslah çalışmalarını inceledi


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, DSİ tarafından yapılan Dim Çayı ıslah çalışmalarını inceledi.
     Gazipaşada AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir ile Dim Çayında yapılan ıslah çalışmalarını inceledi.
     Çavuşoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Akdenize akan bazı dere ve ırmakların neden olduğu taşkınlara yapılan ıslah çalışmalarıyla engel olunacağını belirtti.
     Çavuşoğlu, Bazen bu dere ve ırmaklar taşkına sebebiyet veriyor. Bu da turizm bölgesine yakışmayan görüntüler oluşturuyor. Bir seferberlik halinde bu dereleri hem güzelleştiriyoruz hem de rekreasyon alanı yaparak cazibe merkezi haline getiriyoruz dedi.
     Antalyanın bakanlıklar nezdinde en iyi hizmeti alan illerin başında yer aldığını belirten Çavuşoğlu, DSİnin Antalya genelinde ciddi yatırımlarının olduğunu söyledi. Alanyada yapılan çalışmanın maliyetinin 1.3 milyon lira olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, daha sonra bu çayın bir rekreasyon alanı haline getirileceğini söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milletvekili Çavuşoğlu Dim Çayı ıslah çalışmalarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER