Milletvekili Derya Bakbak, çeşitli kurumları ziyaret

Milletvekili Derya Bakbak, çeşitli kurumları ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, çeşitli kurumları ziyaret etti.
     Derya Bakbakın makamından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakbak Çevre ve Şehircilik ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Milletvekili Bakbak, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaretinde, gelecek nesillere bırakılacak en büyük mirasın yaşanabilir ve sağlıklı bir çevre olduğunu belirtti.
     Bakbak, başta çocuklar olmak üzere gençlere çevre bilincinin önemini aktarmak gerektiğini ifade etti.
     Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ergün Özuslu ise Gaziantepi daha iyi, yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını, ambalaj atıklarının toplanması, çevre kirliliği, hava kirliliği ve kaçak kömürle mücadele ettiklerini aktardı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü de ziyaret eden Bakbak, yetenekli gençlerin önünün açılması gerektiğini dile getirdi.
     Sağlıklı bireylerin yetişmesi için sporun önemine de değinen Bakbak, Atatürkün Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözünü anımsatarak, gençlerin teknolojinin yanı sıra sporla da ilgilenmesi gerektiğini kaydetti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan da Gaziantepe prestij projeler kazandıracaklarını ve tesisleşme açısından kenti Türkiyede üçüncü sıraya çıkarmayı hedeflediklerini aktardı.
     40 bin kişilik şehir arena stadının projesinin değiştiği, bu projenin dünyada yapılan prestij stat projelerinden birisi olduğu ifade eden Şahan, projeye ilişkin arsa ve ödenek problemi kalmadığını, bin kişilik gençlik merkezi ve spor salonu projesinin de tamamlandığını kaydetti.
     Her iki ziyarette de il müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Derya Bakbak, Daha yaşanabilir ve sağlıklı bir çevrede, sağlıklı gençler yetiştirmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sevil Çelik
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Milletvekili Derya Bakbak, çeşitli kurumları ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER