Milletvekili Erdoğan, Şahinbey Emniyet Müdürlüğünü ziyaret

Milletvekili Erdoğan, Şahinbey Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Erdoğan, Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan ile gerçekleştirdiği ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlundan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Erdoğan, emniyet teşkilatının bilimsel verilere dayalı teknolojik destekli çalışmalarıyla son dönemlerde uluslararası polis teşkilatları arasında daha üst noktalara geldiğini belirtti. Polisin güçlenmesi ve teknolojik alanda desteklenmesi için her türlü desteği verdiklerini kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:
     Türk polis teşkilatı son dönemlerde dünya polis teşkilatları arasında önemli bir yere geldi. Son dönemlerde Türk polis teşkilatı dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki emniyet teşkilatlarıyla yarışacak düzeye gelmiştir. İç huzurun sağlanması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri yanında adli olayların çözülmesinde üstün gayret gösteren emniyet mensuplarımızı yürekten kutluyorum. Birçok olayda sağlanan imkanları en iyi şekilde kullanan emniyet mensuplarımız olayların hızlı ve seri olarak çözümünün sağlanmasında üstün gayret göstermektedir.
     Vatandaş polis el ele sloganıyla şeffaf karakollar oluşturulmasının, emniyet teşkilatındaki şeffaflığın topluma yansıtılmasında önemli rol oynadığını ifade eden Erdoğan, Artık vatandaşlarımız emniyet teşkilatına güvenmekte ve en ufak bir olayı dahi polislerle paylaşarak kentin huzuruna katkı sağlamaktadırlar. Bu çok önemli bir olaydır dedi.
     Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlu da Erdoğanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Polis Teşkilatı olarak 24 saat vatandaşın huzur ve güvenini sağladıklarını kaydetti.
     Görevlerini başarıyla yerine getirebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade Şüküroğlu, teşkilat olarak güçlerini devletten ve milletten aldıklarını kaydetti.
     Vatandaşların güvenini kazanmanın çok önemli olduğunu dile getiren Şüküroğlu, Gaziantep bu anlamda örnek illerden birisidir. Sosyal sorumluluk projelerimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir. Teşkilatımızın teknolojiye dayalı çalışmaları birçok sorunun hızlı ve kısa sürede çözüm bulmasında önemli rol oynamaktadır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Erdoğan, Şahinbey Emniyet Müdürlüğünü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER