Milletvekili Koçer ile Başkan Öztekin, Oğuzeli

Milletvekili Koçer ile Başkan Öztekin, Oğuzeli esnafını gezdi


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, ilçe esnafını gezdi.
     Oğuzeli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Koçer, Belediye Başkanı Öztekini makamında ziyaret ederek hizmetler hakkında bilgi aldı.
     Ziyaretin ardından ilçe esnafıyla bir araya gelen Koçer ile Öztekin, esnafın sorunlarının çözümü noktasında ellerinden geleni yapacakları mesajını verdiler.
     İnşaat aşamasında sona yaklaşılan Oğuzeli Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Milletvekili Nejat Koçere, Belediye Başkanı Öztekinin yanı sıra, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Oğuzeli İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir, AK Parti İl yönetimi ve AK Parti Oğuzeli ilçe yönetimi de eşlik etti.
     Koçer, İlçemizin 3 yılda daha çok değiştiğini görmek beni daha da mutlu etti. Oğuzeli ilçemizin meşhur narına, nar suyuna, kurutmalığına ve zeytinine yakışır hizmetler yapan Belediye Başkanımız Bekir Öztekini kutluyorum. Esnafımızın derdi bizim derdimiz. Onun için buraya gelerek sorunlarını dinleyerek çözüm ürettik dedi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Milletvekili Koçer ile Başkan Öztekin, Oğuzeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER