Milletvekillerinden Başhekim Özcana ziyaret

Milletvekillerinden Başhekim Özcana ziyaret


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sadık Yakut, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer ile il yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine atanan Doç. Dr. İbrahim Özcanı ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Özcan, yeni oluşum çerçevesinde bazı çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.
     Özcan, hastanenin genel anlamda durumuna bakıldığında, eskisi ile karşılaştırılamayacak kadar gelişmiş durumda olduğunu Ama birleşmenin kendi içinde getirdiği bazı sıkıntılar olduğunu ve bunları da en kısa zamanda aşacaklarını belirtti.
     Milletvekili Tamer de, Özcanın Eğitim ve Araştırma Hastanesinde daha öncede görev yaptığını ve tanıdığı kadarı ile başarılı işlerin altına imza atacağından emin olduğunu dile getirdi.
     Tamer, Özcandan başhekimliği döneminde başlayan kök hücre çalışmalarının Kayseriye yakışır şekilde devam ettirilmesini istedi.
     Hükümet olarak sağlık konusunda izlenen politikaların yanı sıra vatandaşlara verilen değerle, Kayserinin bir sağlık kenti haline geldiğini ifade eden Öksüzkaya ise Kampüs hastanenin devreye girmesiyle birlikte, yurt içine hizmet vermekle birlikte, yurt dışına da hizmet vererek sağlık turizmine büyük katkı saylayacak. Kurumların yanı sıra içinde çalışan insanlarda ayrı bir değer katıyor. Hem Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hem de Erciyes Üniversitesi Hastanesi ve diğer özel hastaneler bu konuda çok önemli bir paya sahipler diye konuştu.
     Sadık Yakut da, AK Partinin sağlık konusunda hem Kayseride, hem de Türkiyede yaptığı çalışmaların bir devrim niteliğinde olduğunu kaydetti.
     Yakut, Kayserideki bölge hastanesinin de yapılmasıyla birlikte sağlık konusundaki standartların daha da yükseleceği belirtti.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Milletvekillerinden Başhekim Özcana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER