Milli Eğitim Bakanı Dinçer ve Kalkınma

Milli Eğitim Bakanı Dinçer ve Kalkınma Bakanı Yılmaz, Elazığda -Bakan Yılmaz: AK Parti, hareketli bir hükümet. Bakanlarımız Ankarada oturup memleketi idare etmeye çalışmıyor


ELAZIĞ (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti, hareketli bir hükümet. Bakanlarımız Ankarada oturup memleketi idare etmeye çalışmıyor dedi.
     Yılmaz ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Tuncelide katıldıkları programların ardından Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helikopterle Elazığ Havalimanına geldi.
     Bakan Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakan Dinçer ile Bingöl ve Tuncelide programlara katıldıklarını, Bakan Dinçerin her iki ilde de Milli Eğitim ile ilgili toplantılar yaptığını kaydetti.
     Kendisinin bölgenin bakanı olduğunu, dolayısıyla sık sık gelip gittiğini aktaran Bakan Yılmaz, şunları söyledi:
     Ama benim dışımda da görüyorsunuz çok sayıda Bakanımız, bölgeye gelip gidiyor. İllerimizle ilgileniyorlar. Sağ olsunlar. AK Parti, hareketli bir hükümet. Bakanlarımız Ankarada oturup memleketi idare etmeye çalışmıyor. Kendi alanlarıyla ilgili sahada bütün taraflarla bir araya gelip, meseleleri konuşup, sorunları yerinde tespit edip çözümler geliştiriyor. Bunun örneklerini ulaştırmada, tarımda, sağlıkta ve her tarafta gördüğümüz gibi eğitimde de görüyoruz.
     Bakan Yılmaz, Dinçere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Yılmaz ve Dinçer daha sonra, tarifeli uçakla Ankaraya hareket etti.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Milli Eğitim Bakanı Dinçer ve Kalkınma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER