Milli Eğitim Müdür Vekili Büyükten AAya

Milli Eğitim Müdür Vekili Büyükten AAya ziyaret: Yeni eğitim öğretim yılında, geçen yıldan daha iyisini yapmaya çalıştık. Sistem değişikliğine rağmen çok fazla problem yaşamadık


KONYA (A.A) - Konya Milli Eğitim Müdür Vekili Seyit Ali Büyük, Yeni eğitim öğretim yılında, geçen yıldan daha iyisini yapmaya çalıştık. Sistem değişikliğine rağmen çok fazla problem yaşamadık dedi.
     Büyük, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali İhsan Yalçın ile birlikte AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayırı ziyaret etti.
     4+4+4 sisteminin bu yıl başladığını anımsatan Büyük, Konyada aldıkları tedbirler ve yaptıkları planlamalar sayesinde yeni sisteme başarıyla geçildiğini söyledi.
     Derslik sayısı ve öğretmen ihtiyacı gibi konularda ciddi bir sıkıntı yaşanmadığını anlatan Büyük, ilköğretim ile ortaöğretimin ayrılmasını esas alan sistemin Konyada oturduğunu ifade etti.
     Büyük, Yeni eğitim öğretim yılında, geçen yıldan daha iyisini yapmaya çalıştık. Sistem değişikliğine rağmen çok fazla problem yaşamadık. Bundan sonra da elimizdeki tüm olanakları en iyi şekilde değerlendirip, eğitimin kalitesini artırmaya çalışacağız. Hedefimiz ortalama eğitimin seviyesini yükseltmek diye konuştu.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Milli Eğitim Müdür Vekili Büyükten AAya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER