Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları

Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları -Uygulamalarda birinci olan Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi idarecileri, Vali Erolu ziyaret etti


ELAZIĞ (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamalarında birinci olan Elazığ Necip Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi idarecileri, Vali Muammer Erolu ziyaret etti.
     İletişimde Sözün Doğrusu çalışmasıyla Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamalarında Türkiye birincisi olan Necip Güngör Kısaparmak Anadolu İletişim Meslek Lisesi idarecileri Vali Muammer Erol ile makamında bir araya geldi.
     Vali Erol, Türkçenin doğru ve temiz bir şekilde kullanılmasının önemine değinerek, yapılan çalışmanın Türkçenin doğru kullanılması için örnek bir proje olduğunu, diğer okullarında bu projeyi örnek alarak kenti en iyi şekilde temsil edecek projeleri yapabileceklerini belirtti.
     İletişim lisesinde yetişen öğrencilerin gelecekte medya dünyasında etkin olacaklarını anımsatan Erol, bu sebeple dili iyi kullanmaları ve Türkçeyi doğru bir şekilde yansıtmaları gerektiğine inandığını kaydetti.
     Okul müdürü Ali Canpolat ise yürüttükleri çalışmanın birincilikle sonuçlanması ve Elazığ adına ödül almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Milli Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER