Mimsanın Tam Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanına

Mimsanın Tam Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanına TSEden kalite belgesi


MALATYA (A.A) - Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Mimsan Isı Teknolojisi A.Şnin Tam Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı çalışmasına TSE ve CE belgeleri verdi.
     TSE tarafından kalite belgelerinin şirket yetkililerine takdimi için Yeşilelma Restoranda tören düzenlendi. Burada konuşan TSE Sektörel Belgelendirme Grup Başkanı Levent Büyükatak, Mimsan Grup yetkililerine, böyle bir ürünü belgelendirmeleri konusunda kendilerine şans verdikleri için teşekkür etti.
     Kazanın üretildiği tesisi gezdiklerini anlatan Büyükatak, Bu ziyaretimizde ürünün teknik özelliklerini gördüğümüzde hayranlığımız bir kat daha arttı dedi.
     Benzer üretimlerin tüm yerli firmalar tarafından yapılmasını istediklerini belirten Büyükatak, böylece ülkenin gelişmesine de katkı sağlanacağını söyledi.
     Mimsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Enver İlhan da söz konusu belgelendirmenin Anadolu sanayicisini yüreklendirme adına önemli olduğunu vurguladı.
     Mimsan Grup Genel Koordinatörü Ahmet İlhan ise şirket olarak her yıl en az 3 yeni ürünü piyasaya çıkardıklarını belirterek, bu çalışmalarını ödüllendirmek için Malatyaya gelen TSE yetkililerine teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Levent Büyükatak, CE ve TSE belgelerini Mimsan Isı Teknolojisi A.Ş. Genel Müdürü Mahmut Bilgiçe verdi.
     Mimsanın belgelendirilen tam yoğuşmalı sıcak su kazanının Türkiyede üretilen yer tipi yoğuşmalı kazanlar içinde en yüksek verime sahip olduğu bildirildi.
     Bu kazanların ilk yatırım maliyetinin duvar tipi yoğuşmalı kazanlara göre yüzde 30, kullanım maliyetinin ise klasik kazanlara göre yüzde 20 daha düşük olduğu kaydedildi.
     Ürünün çevre dostu olduğu ve doğaya karbonmonoksit ve azot oksit salınımının önemli ölçüde azalmasını sağladığı belirtildi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Mimsanın Tam Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER