Minibüsçülerden Karaosmanoğluna ziyaret

Minibüsçülerden Karaosmanoğluna ziyaret


KOCAELİ (A.A) - 5 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Kurt ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunu ziyaret etti.
     Karaosmanoğlu, ulaşımda çok önemli aşamaları geride bıraktıklarını belirterek, yerlerinde saymadıklarını, hep ileri gittiklerini ve iyileştirmeler yaptıklarını kaydetti.
     Ulaşımın kendileri için hala en önemli problem olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, Bundan sonra eksiklerimizi tamamlayacağız. Dünya yenileniyor, taşımacı esnafımız da kendisini yenileyecek. Bizim önceliğimiz her zaman vatandaş memnuniyetidir dedi.
     Karaosmanoğlu, ulaşımda vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde olması gerektiğine dikkati çekerek, Kocaeli esnafının büyük düşünerek, hedefler belirleyerek, uzun vadeli adımlar atması gerektiğini söyledi.
     Kurt ise yeni süreçte sistemin en iyi şekilde yürümesi için gayret gösterdiklerini anlatarak, Artan potansiyele yanıt vermek için çalışıyoruz. Esnaf olarak Kocaelide yapmak istediğimiz çok şey var. Artık huzurlu bir şekilde çalışmaya başladık ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Minibüsçülerden Karaosmanoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER