Miraç Kandili

Miraç Kandili -Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Deniz: Miraç Kandili mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesidir


AYDIN (A.A) - Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz, Miraç Kandilinin mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olduğunu belirtti.
     Deniz, kandil dolayısıyla yayınladığı mesajda, Miraç hadisesinin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden, ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin habercisi olduğunu ifade etti.
     Açıklamada şunlar kaydedildi:
     Manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler, bizlere, iman, ilim,ibadet ve ahlak bakımından kendimizi yenileme, sorgulama, özeleştiri yapma, geleceğimizi Allahın rızası doğrultusunda planlama fırsatı sunar. Samimiyetle yapılan dualar kendimizi bulma ve bilmenin, bize şah damarımızdan daha yakın olan Yüce Allahın huzuruna kabulün en güzel yollarından biridir. Miraç Kandili mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesidir.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Halil Şahin
     Yayıncı: Bahri Okumuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER