MMOdan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibara

MMOdan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibara ziyaret


ADANA (A.A) - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı ve yönetim kurulu üyelerinin Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibarı ziyaret ettiği bildirildi.
     MMOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, MMO Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibara görevinde başarılar dileyerek, Adanada yapılacak Ulusal İşçi Sağlığı ve Güvenliği Kongresi hakkında bilgi verdi.
     Atıcı, kongrenin 2 yılda bir yapıldığını, 18-22 Nisan 2013 tarihinde ise 7. Ulusal İşçi Sağlığı ve Güvenliği Kongresinin Adanada yapılacağını belirterek, kongreyi Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde yapmak için destek istedi.
     ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibar da kongre merkezi inşaatının devam ettiğini, yıl sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, Kongre merkezimizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Ancak o tarihe kadar nasıl bir yöntemle işletileceği konusunda çalışmalarımız olacak. Hazır olursa MMOnun İşçi Sağlığı ve Güvenliği Kongresinin merkezimizde yapılması konusunda sorun olmaz. İşletmeye açılmazsa Mithat Özsan Amfisinde yapılabilir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber MMOdan ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER