MOBESEye yansıyan kaza görüntüleri

MOBESEye yansıyan kaza görüntüleri -Çorumda MOBESE kameralarınca kaydedilen trafik kazalarında, sürücü hatalarından kaynaklanan kazaların yanı sıra yayaların da dikkatsizliği yer alıyor (Görüntülü)


ÇORUM (A.A) - Çorumda Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonuna (MOBESE) yansıyan trafik kazalarında, sürücü hatalarından kaynaklanan kazaların yanı sıra yayaların da dikkatsiz olduğu gözlendi.
     Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen 9u yaralamalı 17 trafik kazasına ilişkin görüntüleri basınla paylaştı.
     Kameraların kaydettiği görüntüler, sürücü ve yayaların dikkatsizliğinin nelere mal olabileceğini gözler önüne seriyor. MOSESE kameralarınca kaydedilen görüntülerden ilki Atatürk Anıtı Kavşağında, yola kontrolsüz çıkan sürücüye, bir başka aracın çarpma anını gösteriyor.
     İkinci görüntüde ise sokaktan topladığı kağıtları seyyar arabasıyla taşıdığı sırada Jandarma Taburu Kavşağında yolun karşısına geçirmeye çalışan vatandaşa, yine kavşağa kontrolsüz giren bir otomobilin çarpma anı yer alıyor.
     Görüntüler arasında kavşağa dikkatsiz giren bir tır sürücüsünün sol tarafındaki otomobili sıkıştırma anı, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün refüjü aşarak karşı yola geçmesi, bebek arabasıyla yolun karşısına geçen bir kadının hemen arkasındaki vatandaşa bir otomobilin çarpması ve ters yoldan gelen bir motosiklet sürücüsünün, yolun karşısına geçmeye çalışan gence çarpma anı yer alıyor.
     Yetkililer, sürücülerin yanı sıra yayaların da dikkatsiz olduklarının gözlendiğini belirterek, vatandaşlardan daha duyarlı davranmalarını istedi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber MOBESEye yansıyan kaza görüntüleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER