Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı

Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı hizmete girecek


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediyesince Mahallebaşında yaptırılan Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısında sona doğru yaklaşıldığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurumda başlattıkları yatırım seferberliğinin önemli bir halkası olan Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısının, eşi görülmemiş bir hızla Mahallebaşında yükselmeye devam ettiğini belirtti.
     Geçen yıl temelini attıkları çarşının büyük ölçüde tamamladığını ifade eden Küçükler, Yapısal açıdan öylesine entegre bir proje hazırladık ki inşaatta aynı anda birden fazla iş yapabilme imkanı oluşturduk. Bir yanda duvarlar örülürken, diğer yanda inşaatın dış cephe giydirmesi yapıldı. Bu çalışmalara paralel olarak aynı zamanda binanın ısı yalıtımı da yapıldı. Çok ciddi bir yapı disipliniyle yürütülen çalışmalar sayesinde, inşaat sezonunun kısıtlı olduğu Erzurumda bir yıl içerisinde çarşımızı tamamlanma aşamasına getirdik diye konuştu.
     Küçükler, iki ay içerisinde bina içi yapılanma çalışmalarının da sona ermesinin ardından tesisin hizmete açılacağını kaydetti.
     (SGP-AK-AK)
<< Önceki Haber Modern Süt ve Süt Ürünleri Çarşısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER