MOTAŞ şoförlerine kurum bağlılığı ve kurumu

MOTAŞ şoförlerine kurum bağlılığı ve kurumu temsil konulu eğitim verildi


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş. (MOTAŞ) şoförlerine kurum bağlılığı ve kurumu temsil konulu eğitim verildi.
     Malatya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Konferans Salonunda düzenlenen eğitimde konuşan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, kurum faaliyetlerinin vatandaşlara duyurulmasında şoförlerin iletişimdeki başarı, dikkat, saygılı ve hoşgörülü davranışlarının büyük önem taşıdığını belirterek, şoförlerin, gerektiğinde vatandaşa yol gösteren bir tavır sergilemesi gerektiğini kaydetti.
     Çalışanların giyimlerine, hal ve hareketlerine dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayan Alıcı, Çalışanlarımız yaptıkları işi hakkıyla yerine getirmeli, işini severek yapmalı, işinin ehemmiyetini bilerek hareket etmelidir. Ne iş yaptığının farkında olmalı ve vatandaşlara karşı saygılı, nezaketli ve samimi olmalıdır. Gerektiğinde vatandaşa yol gösteren, yardımcı olan bir tavır sergilemelidir ifadelerini kullandı.
     Kurum kültürünün bir şirketi diğerlerinden farklı kılabildiğini ifade eden Alıcı, kurumu farklı kılacakların şoförler olduğunu kaydetti. Alıcı, şoförlerin taleplerini dinledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MOTAŞ şoförlerine kurum bağlılığı ve kurumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER