MTO seçimleri

MTO seçimleri -Turizmci Kurtulan, ticaret odası yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı


MUĞLA (A.A) - Turizmci Ertuğrul Kurtulan, gelecek ay yapılması planlanan Marmaris Ticaret Odası (MTO) seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
     Kurtulan, Turban mevkisindeki sahibi olduğu otelde düzenlediği basın toplantısında, MTO başkanlığına siyasetten bağımsız bir aday olduğunu söyledi.
     Ticaret odası üyelerinin hizmet ve mal üreten, satan, vergi veren ve bu faaliyetlerini sürdürebilmek için beklenti içindeki insanlar olduğunu belirten Kurtulan, "Marmaris maalesef ticari anlamda hak ettiği noktada değil. Hatta mevcut durumunu koruyamadığı gibi son yıllarda ticari girdilerinde büyük gerileme yaşıyor. Bu durum benim gibi ticaret yapan üyelerimizde endişeye neden oluyor, ticari beklentilerimizi zayıflatıyor. Ekonomik krizler, küresel olaylar ve hassas siyasi hareketlerde çok savunmasız durumdayız" dedi.
     Ticaret erbaplarının bu duruma kayıtsız kalamayacağını ifade eden Kurtulan, krizlere karşı hızlı, akılcı ve bilimsel eylem planlarının yapılması ve ticaretin çeşitlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
     "Sezon" kelimesinin ortadan kaldırılması gerektiğine işaret eden Kurtulan, "Tüm Marmaris halkı olarak ortak hareket ederek siyasi değil, ticari anlamda büyük düşünerek, büyük planlar yapmalıyız. Ortak noktamız olan cennet Marmariste huzur ve sükuneti bulmak için her türlü korku ve kaygılarımızdan arınmalıyız. Biz bunu sağlamak için hazırız ve adayız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER