Muay Thai Dünya Şampiyonası

Muay Thai Dünya Şampiyonası -Muay Thai Federasyonu As Başkanı Aygün: İstanbuldaki şampiyonaya 40 ülkeden 600 sporcu katılacak


BİTLİS (A.A) - Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı Mehmet Salih Aygün, Muay Thai Dünya Şampiyonasının 40 ülkeden 600 sporcunun katılımıyla İstanbulda gerçekleştireceğini söyledi.
     Muay Thai Federasyonu As Başkanı Mehmet Salih Aygün yaptığı açıklamada, Türkiye Muay Thai Federasyonu ve Uluslararası Muay Thai Amatör Federasyonu işbirliği ile 13-17 Mart 2013 tarihlerinde İstanbulda Dünya Muay Thai Çocuklar ve Gençler Şampiyonasını gerçekleştireceklerini belirtti.
     Ahmet Cömert Spor Salonunda yapılacak olan şampiyona sayesinde dünyayı İstanbula taşıyacaklarını ifade eden Aygün, şöyle konuştu:
     Şampiyonaya Almanya, İspanya, İngiltere, Belçika, Fransa, Mısır, Irak, Rusya Polonya başta olmak üzere 40 ülke katılacak. İstanbuldaki şampiyonaya 40 ülkeden 600 sporcu katılacak. Özelikle çocuk ve gençlere yönelik bu etkinliğin bayram ve şenlik havasında düzenleyeceğiz. Bu etkinlik sayesinde ülkemizin Muay Thai sporuna verdiği önem ve değer anlaşılacak olup uluslararası alanda sporcularımızın kendini göstermesi sağlanmış olacaktır.
     Muay Thai Federasyonu olarak büyük bir aile olma yönünde ilerlediklerini kaydeden Aygün, İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda yapılacak olan şampiyonada, sporun yanında Wai Kru kartografi dans müsabakalarıyla çocukların eğleneceği bir ortam oluşturacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Yunus Okur / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Muay Thai Dünya Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER