Mücadele sporları

Mücadele sporları -Kebanlı sporcular, şampiyonalara hazırlanıyor


ELAZIĞ (A.A) - Keban ilçesinde muay thai ve kick boksla uğraşan sporcular, şampiyonalara hazırlanıyor.
     Fırat Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkan Fethi Oruç, dernek binasında yaptığı açıklamada, ilçede mücadele sporlarıyla ilgili çalışmaları zor şartlarda da olsa devam ettirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Bugüne kadar takım ve ferdi olarak katıldıkları kulüp ve bölge şampiyonalarında derecelere girdiklerini ifade eden Oruç, Bu süreçte yeri geldi sporcu kardeşlerim aynı dişliği, aynı tişörtü kulandılar. Özellikle minikler kategorisinde miniklerimiz rakiplerine ringleri, tatamileri dar ettiler. Minik olmalarına rağmen çok büyük başarılara imza attılar dedi.
     İleriki süreçte Malatyada yapılacak Doğu Bölgesi Muay Thai Şampiyonası, Aksarayda gerçekleştirilecek Türkiye Kick Boks Şampiyonası ve İstanbulda düzenlenecek Muay Thai Şampiyonası için çalışmalarının programlı ve disiplinli bir şekilde devam ettiğini belirten Oruç, bu şampiyonalardan madalyayla döneceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi.
     Oruç, derneklerinin ve kulübün kurulma aşamasından bu güne kadarki maddi-manevi desteklerinden dolayı Kaymakam Ahmet Arıka teşekkür etti.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Mücadele sporları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER