Mudurnu Belediye Başkanı İnegöl:

Mudurnu Belediye Başkanı İnegöl: Açacağımız halk ekmek fabrikası ile patatesli, cevizli, katmerli ekmek ve simit çeşitleri ile hizmet vereceğiz


BOLU (A.A) - Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, açacakları halk ekmek fabrikasıyla patatesli, cevizli, katmerli ekmek ve simit çeşitleriyle hizmet vereceklerini söyledi.
     İnegöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçimlerde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini anlattı.
     Mudurnu halkının ve ilçeyi ziyaret eden tatilcilerin yöresel ekmek ihtiyacını karşılamak için çalışma yapıldığını ifade eden İnegöl, Halk ekmek fabrikasının iç ve dış cephe çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından ekmek fabrikasının açılışını geçekleştireceğiz diye konuştu.
     Son teknoloji ürünü makinelerle halka kaliteli ekmek yedirmek istediklerini belirten İnegöl, Tek amacımız, Mudurnu halkına iyi hizmet etmek ve Mudurnuyu daha yaşanılır bir kent haline getirmek. Ekmek fabrikası ile Mudurnunun ihtiyaçlarından birini karşılamış olacağız. Açacağımız halk ekmek fabrikası ile patatesli, cevizli, katmerli ekmek ve simit çeşitleri ile hizmet vereceğiz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İlhami Çetin / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Mudurnu Belediye Başkanı İnegöl: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER