Müftü Melekten, MÜSİADa ziyaret

Müftü Melekten, MÜSİADa ziyaret


MERSİN (A.A) - Mersin Müftüsü Ali Melek, MÜSİAD Mersin Şubesini ziyaret etti.
     Şube ofisinde gerçekleşen ziyarette Meleki, MÜSİAD Şube Başkanı Servet Özkaya ve şube yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
     Melek, ziyarette yaptığı konuşmada, yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade ederek, Haftada bir günümüzü sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye ayırıyoruz. Din hizmetlerimizi herkesi kapsayan bir anlayışla sürdürüyoruz. Bu bağlamda hutbe ve vaazlarımızla ilgili insanlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek bir havuz oluşturuyoruz dedi.
     SODES projelerinden bahseden Melek, 3 projeyi SODES projeleri kapsamında gerçekleştiriyoruz. Bu projelerden biri olan Kardeşlik projemizde, insanlarımızın bizden beklentilerini bizimle paylaşmasını arzu ediyoruz ve yapacağımız projeleri bu projeler doğrultusunda belirlemeye çalışıyoruz. Bu kapsamda MÜSİAD üyeleriyle belli konular dahilinde bir araya gelip paylaşımlarda bulunmayı arzu ederiz diye konuştu.
     MÜSİAD Şube Başkanı Özkaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MÜSİAD Mersin Şubesi olarak manevi yapılanma toplantıları ve irfan sohbetleri organize ettiklerini dile getirerek, Bazı mahallelerimizde cami eksiğimiz var. Camisiz mahalle kalmasın sloganıyla Mersinde tüm mahallelerde cami yapılmasıyla ilgili projeler yürütülmesinin faydalı olacağını düşünüyoruz. Ayrıca Mersinde ilahiyat fakültesinin açılması çok önemlidir, bu konuda il müftülüğünün desteği oldukça önemlidir dedi.
     Melek de, Mersinde ilahiyat fakültesinin bir gereklilik olduğunu ve konu hakkında girişimlerde bulunulduğunu belitti.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Müftü Melekten, MÜSİADa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER