Muğlada Yeşilay Haftası etkinlikleri

Muğlada Yeşilay Haftası etkinlikleri


MUĞLA (A.A) - Yeşilay Haftası kapsamında, Türkiye Yeşilay Derneği Muğla Şube Başkanı Muhittin Turgut, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileriyle Muğla Vali Vekili Ahmet Ali Barışı ziyaret etti.
     Turgut ve beraberindekileri makamında kabul eden Barış, burada yaptığı konuşmada, ülkenin geleceği gençlerin, sigara ve alkol başta olmak üzere her türlü madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilmeleri gerektiğini söyledi.
     Madde bağımlılığının, toplumda fiziksel ve ruhsal tahribatlara yol açtığına dikkati çeken Barış, madde bağımlılığının toplumdaki tahribatının önlenmesi ve bu konuda gereken çalışmaların yapılmasında, toplumun tüm kesimine görev düştüğünü dile getirdi.
     Yeşilay Muğla Şube Başkanı Muhittin Turgut ise ülkede her yıl mart ayının ilk haftasının Yeşilay Haftası olarak kutlandığını hatırlattı.
     Hafta kapsamında Muğla ve ilçelerinde madde bağımlılığına karşı bilinçlendirme çalışmalarının yürütüleceğine değinen Turgut, yapılan çalışmalarla özellikle gençleri madde bağımlılığından uzak tutmayı hedeflediklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada Yeşilay Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER