Muğlada bayramlaşma töreni düzenlendi

Muğlada bayramlaşma töreni düzenlendi


MUĞLA (A.A) - Muğlada Ramazan Bayramı coşku içinde kutlanıyor.
     Muğla Valisi Fatih Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla Öğretmenevinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bayramların kırgınların barıştığı, kardeşlik duygularının pekiştiği günler olduğunu söyledi.
     Vali Şahin, ülke olarak bayramlarda her yaştaki insanın bir araya gelerek birlik ve beraberliği sağlaması gerektiğini bildirdi.
     AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ise herkesin Ramazan Bayramını en içten dilekleriyle kutladığını belirtti. Ülke insanlarının bu ülkenin birliğine, dirliğine kastedenlere hiç bir zaman izin vermeyeceğini kaydeden Özden, Bu ülkenin insanları Çanakkalede hep birlikte savaştıysa, canını ortaya koyduysa ve bu ülkeyi koruduysa, bundan sonra da bu birlik ve beraberliğin aynen devam edilmesinin bilinmesi lazım dedi.
     CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar da Ramazan ayının manevi duyguları yüksek olan bir ay olduğuna işaret etti.
     Kentteki tüm siyasetçilerin Muğla için her zaman bir araya geldiğini ve ortak çalışmalar yaptığını anlatan Çandar, Günü geldiğinde bir araya gelmeyi beceremezsek, bu ülkenin çıkarları için bir yumruğu aynı yere vurmayı başaramazsak, terör örgütü üyeleri bazı siyasilerle yol kenarlarında buluşup sarılırlar. Artık çekinmiyorlar bildikleri bir şey mi var, bizim bilmediğimiz bir şey mi var diye konuştu.
     Çandar, bayramı sevgi ve coşku içinde kutlanması temennisinde bulundu.
     MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan da Ramazan ayında ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini kaydetti. Türk Milletinin bayram gününde tek yürek olması gerektiğini kaydeden Erdoğan, sorunları çözme konusunda başka bir alternatif olmadığını, bu ülkenin birliğini ve dirliğini sağlayarak, Türk devletinin ay yıldızlı bayrağını ilelebet dalgalandıracaklarını söyledi.
     Vali Şahin ve beraberindekiler, çocuk yuvası, huzurevi ve hastaneleri ziyaret etti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Muğlada bayramlaşma töreni düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER