Muğlada müzisyen eğitim semineri

Muğlada müzisyen eğitim semineri -Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan seminere 27 müzisyen katıldı


MUĞLA (A.A) - Muğlada Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde açılan seminere 27 müzisyenin katıldığı bildirildi.
     Semineri başarıyla tamamlayan müzisyenlere sertifikalarının verdiği törende konuşan Muğla Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mesut Erdoğan, Müzisyenler Derneği işbirliği ile açtıkları 5 günlük seminerin tamamlandığını ve 27 müzisyene sertifika verildiğini söyledi.
     Erdoğan, semineri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Erhan İşseveroğlunun verdiğine işaret ederek, Gelen talepler doğrultusunda ekim ayında da benzer bir seminer düzenleyeceğiz. Seminerin amacı, müzisyenlik yapan kişi sayısını artırmak ve bu işi herkesin yapmasının önüne geçmek. Seminere katılanlara 30 saatlik bir eğitim verildi dedi.
     Muğla Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda düzenlenen törene Muğla Müzisyenler Derneği yöneticileri ile katılımcıların yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Muğlada müzisyen eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER