Muğlada Siyaset Akademisi başlayacak

Muğlada Siyaset Akademisi başlayacak -AK Parti İl Başkanı Öztürk: -AK Parti genel merkezi Ar-Ge koordinatörlüğüyle AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi 2 Mart Cumartesi günü başlıyor (Fotoğrafl


MUĞLA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti Genel Merkezi AR-GE Koordinatörlüğüyle, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisinin 2 Mart Cumartesi günü başlayacağını bildirdi.
     AK Parti il binasında gazetecilere açıklama yapan Öztürk, Siyaset Akademisinin il merkezinde düzenleneceğini belirterek, 2 Mart Cumartesi günü yapılacak ilk toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuşmacı olarak katılacak. Muğlada 5incisi düzenlenecek olan Siyaset Akademisi, AK Parti kadrolarının birikimlerinin artırılmasına ve kişilerin AK Parti ile iletişimlerinin gelişmesine büyük katkı sağlayacak dedi.
     Öztürk, Siyaset Akademisinin herkese açık olduğunu, akademiyle birlikte AK Parti mensuplarının arasında söylem birliğinin sağlayacağını kaydetti.
     Siyaset Akademisinin herhangi bir siyasi kimlik göstermeksizin geleceğin Türkiyesinin şekillenmesinde önemli bir rolü olduğunu ifade eden Öztürk, Akademide bakanlar, belediye başkanları, iletişim, uluslararası ilişkiler ve ekonomi uzmanları ders verecek. Akademimizle ülkemizin siyasi ve sosyal hayat seviyesine kaliteli bir katkı yapma gayreti içerisindeyiz. Siyaset Akademisinde kişisel gelişim, teorik dersler, deneyim paylaşımı, yerel yönetim konuları işlenecek. Akademinin koordinatörlüğünü de il yönetim kurulu üyesi Dr. Önder Yeniçeri yapacak diye konuştu.
     Akademinin bir paylaşım platformu olacağını ifade eden Öztürk, akademide eski bakanların, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının deneyimlerini paylaşacağını belirtti.
     Siyaset Akademisi Yönetim Koordinatörü Önder Yeniçeri ise Siyaset Akademisinin AK Partiye büyük katkısının olacağını ve eğitimin 8 hafta süreceğini söyledi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada Siyaset Akademisi başlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER