Muğlada yoksul öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Muğlada yoksul öğrenciler yararına kermes düzenlendi -Vali Yardımcısı Yayman: -Buradan elde edilen gelirin bir çocuğun dahi eğitimine katkı sağlamasını, ülke adına atılmış büyük bir adım olarak görüyorum


MUĞLA (A.A) - Muğlada Kurbanzade Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Derneği, yoksul öğrenciler yararına kermes düzenledi.
     Özer Türk Caddesinde açılan kermeste, dernek üyesi kadınların satışa sunduğu el işi ürünlerinden elde edilen gelir, yoksul öğrencilere burs olarak verilecek. Kermesi gezen Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, kermesten elde edilen gelirin yoksul çocuklara umut olacağını ifade ederek, eğitim yararına kermes düzenleyen dernek yönetimine teşekkür etti.
     Yayman, yardımlaşmanın bir çatı altında, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının ülkenin birlik ve beraberlik duygusunu tetikleyeceğini belirterek, Bu tür yardımlaşma dernekleri gerçekten çok güzel işlere imza atıyor. Buradan elde edilen gelirin bir çocuğun dahi eğitimine katkı sağlamasını, ülke adına atılmış büyük bir adım olarak görüyorum dedi.
     Kermese, Vali Yaymanın yanı sıra Kurbanzade Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Faik Yılmaz, Muğla Müftüsü Hasan Başiş ve vatandaşlar katıldı.
     (UCR-KG-GÜÇ)
<< Önceki Haber Muğlada yoksul öğrenciler yararına kermes düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER