Muğladaki silahlı saldırı

Muğladaki silahlı saldırı -Olayda hayatını kaybeden yurt müdürü Işıktaşın cenazesi Muğlada, müdür yardımcısı Güldezin cenazesi ise Erzurumda toprağa verilecek


MUĞLA (A.A) - Muğlada Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Abdulgani Güldezi makamında kendisine ait tabanca ile ateş ederek öldüren, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar eden yurt müdürü İsmail Işıktaş ile Abdulgani Güldezin otopsi işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.
     Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, hastanede otopsi işlemleri tamamlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Işıktaş ile müdür yardımcısı Abdulgani Güldezin cenazeleri bugün ailelerine teslim edilecek.
     Olayda hayatını kaybeden yurt müdürü İsmail Işıktaşın cenazesinin Muğlada, müdür yardımcısı Güldezin cenazesinin ise yakınları tarafından hastaneden alınarak Erzurumda toprağa verileceği öğrenildi.
     Bu arada olayla ilgili olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün idari, Muğla Cumhuriyet Savcılığının ise adli soruşturma başlattığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünden gelen görevlilerin yurt çalışanları ile görüşmeye başladığı öğrenildi.
     Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu idari binasında dün, yurt müdürü İsmail Işıktaş, müdür yardımcısı Abdulgani Güldezi makam odasına giderek kendisine ait ruhsatlı tabanca ile 3 el ateş ederek öldürmüş, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar etmişti.
    
     Muhabir: Kenan Gürbüz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğladaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER