Muğla Emniyet Müdürlüğünün Aile Polisliği projesi

Muğla Emniyet Müdürlüğünün Aile Polisliği projesi


MUĞLA (A.A) - Muğla Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği Aile Polisliği projesini tanıttı.
     Sınırsızlık Meydanında açılan statta bilgilendirici broşürler dağıtan polisler, vatandaşlara Aile Polisliği projesi hakkında bilgiler verdi.
     Muğla Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amiri Mustafa Ulusu, gençlerin suç örgütlerinin tuzaklarından korumak, geleceklerine yön vermek için ailelerine büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.
     Emniyet teşkilatı olarak Aile Polisliği projesiyle gençlerin güvenle geleceğe hazırlanmasına yardımcı olacaklarını belirten Ulusu, Gençlik çağı insan yaşamındaki en kritik dönemlerden birisidir. Gençlerin aşırı alıngan davranmaları, başkalarını acımasızca eleştirilerde bulundukları halde, kendileri hakkındaki eleştirilere tahammül edememeleri genel karakteristik özelliği olarak görülebilir. Projemiz de bu aşamada devreye girecek dedi.
     Ulusu, projenin ailelerin güvenlik beklentilerini karşılayama yönelik hazırladığını, herkesin emniyet teşkilatını aileden birisi olarak görmesini istedi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Emniyet Müdürlüğünün Aile Polisliği projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER