Muğla Üniversitesinde mezuniyet sevinci

Muğla Üniversitesinde mezuniyet sevinci -2011-2012 eğitim öğretim yılında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulundan 150 öğrenci mezun oldu


MUĞLA (A.A) - 2011-2012 eğitim öğretim yılında Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulundan mezun olan 150 öğrenci için mezuniyet töreni düzenledi.
     Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törende, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman ve Muğla Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Işıloğlu, plaket verdi.
     Törende konuşan Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, bir turizm kenti olan Muğladan turizm sektörüne hizmet edecek bireylerin yetişmesinde emeği geçen öğretim üyelerine teşekkür etti.
     Yayman, Muğlanın turizm ile dünyaya açılan bir kapı olduğuna işaret ederek, Mezun olan öğrencilerimizin de turizm sektörü temsilcilerimizin de bu değerin farkında olması gerekir. Bu değer sadece Muğla için değil, ülke turizmi için de çok önemli. Bu bilinçle hizmet etmek hem ilimize hem de ülkemize ivme kazandıracak dedi.
     Rektör Yardımcısı Işıloğlu ise, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen öğretim üyelerine teşekkür ederek, bin 124 kilometre sahilinde Fethiyeden Bodruma kadar yüzlerce turizm tesisi bulanan bir kentin üniversitesinden mezun olmanın ayrıcalık olduğunu dile getirdi. Işıloğlu, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı diledi.
     Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Ercan Baldemir de, yüksekokullarının 20 yıllık deneyimiyle verdiği turizm eğitimiyle ülkenin önde gelen okullarından birisi durumunda olduğunu söyledi.
     Baldemir, üniversite olarak öğrenciler için ulusal ve uluslararası düzeyde rekabetçi eğitim verdiklerini belirterek, Akademik çalışanlarımızla birlikte tüm öğrencilerimizin eğitim süreçlerini manevi olarak desteklemek için çaba harcıyoruz. Mezun olan öğrencilerimiz turizm sektöründe ve kamu kuruluşlarında çalışacak düzeydeler diye konuştu.
     Törene, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa Volkan Coşkun, Çalışma ve İş Kurumu Muğla Müdürü İlyas Sarıyerli ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
     Törende, diplomalarını alan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.
     (UCR-HS)
<< Önceki Haber Muğla Üniversitesinde mezuniyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER