Muğla Vergi Dairesinden Sahte emlakçı uyarısı

Muğla Vergi Dairesinden Sahte emlakçı uyarısı -Vergi Dairesi Başkanı Evci: -Kayıt dışı çalışanlara hiçbir şekilde müsaade edilmeyecek, sonuna kadar kayıt dışılıkla mücadele edilecek


MUĞLA (A.A) - Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, Kayıt dışı çalışanlara hiçbir şekilde müsaade edilmeyecek, sonuna kadar kalıt dışılıkla mücadele edilecek dedi.
     Evci, Muğla Vergi Dairesi Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, turizmin yoğun olarak yaşandığı Muğlada son yıllarda gayrimenkul alım, satım ve kiralamalarda artış olduğunu söyledi.
     Gayrimenkul alım, satım ve kiralamada çantacı olarak adlandırılan sahte emlakçıların kayıt dışı olarak çalıştıklarını belirten Evci, Muğlada turizm sezonunda vergi dairesine kayıtlı olmayan kayıt dışı emlakçıların çoğaldığını biliyoruz. Bu kişilerin vergi dairesinde kayıtları olmadığı için vergilendirme yapmıyorlar. Biz bunların tespitlerini yapıyoruz dedi.
     Evci, kayıt dışı çalışanlara hiçbir şekilde göz açtırmayacaklarını, bunu fark eden vatandaşların bulundukları yerdeki vergi dairesine veya 444 01 89 telefon numarasına kendilerine bildirmelerini istedi.
     Vatandaşları kayıt dışı emlakçılara karşı duyarlı olmaya davet eden Evci, Kayıt dışı çalışanlara hiçbir şekilde müsaade edilmeyecek, sonuna kadar kayıt dışılıkla mücadele edilecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğla Vergi Dairesinden Sahte emlakçı uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER