Muhtarlıktan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Muhtarlıktan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı


SİVAS (A.A) - Sivasta bir mahalle muhtarlığı, hayırseverlerden aldığı yardımları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtarak, veren elle alan eli buluşturuyor.
     Akdeğirmen Mahallesi Muhtarlığı, Ramazan ayı dolayısıyla mahalledeki ve çevre mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin desteğiyle gıda yardımında bulundu.
     Ramazan ayı boyunca günlük 164 aileye ekmek dağıtan muhtarlık, ihtiyaç sahiplerine bugün de ekmeğin yanı sıra kavun, domates, soğan, salatalık, patatesten oluşan sebze paketi ile tavuk ve sucuk dağıttı.
     Muhtarlık tarafından verilen yardım kartlarını gösteren vatandaşlar sırayla yardım paketlerini aldı. Yardım paketlerini alan çocuklar ve kadınlar, mahalle muhtarı Fevzi Mesciye teşekkür ederek, evlerine gitti.
     Muhtar Fevzi Mesci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rahmet, bereket, sevgi, hoşgörü, merhamet, şefkat ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı, yardımlaşmada hayırseverlerin yarışa girdiği bu Ramazan ayında birliğimiz ve beraberliğimizin pekişmesi için biz de mahallemizdeki ve diğer mahallelerdeki yardımsever insanların katkısıyla gücümüzün yettiği kadar ihtiyacı olan insanlara yardım etmekteyiz diye konuştu.
     Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de 164 aileye Ramazan ayı boyunca ekmek dağıttıklarını belirten Mesci, ayrıca gıda ve sebze poşeti ile nakdi yardımlarının da hayırseverlerin katkısıyla devam ettiğini dile getirerek, Bu yardımların, diğer insanlara da örnek olmasını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Muhtarlıktan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER