Murat Nehrine düştüğü iddia edilen araç

Murat Nehrine düştüğü iddia edilen araç -Araçlarıyla Murat Nehrine düştükleri iddia edilen iki kişiyi arama çalışmalarına yarın devam edilmek üzere ara verildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda araçlarıyla Murat Nehrine düştüğü iddia edilen makine mühendisi Ali Yaşar Hekimoğlu ile makine teknikeri Faruk Koçu arama çalışmalarına yarın devam edilmek üzere ara verildi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Palu İlçesi Beyhan beldesindeki demiryolu inşaatında çalışan makine mühendisi Hekimoğlu (65) ve tekniker Koçun (32), 21 Martta sabah iş yerinden ayrıldıktan sonra şantiyeye dönmemeleri üzerine arama çalışması başlatıldı.
     Jandarma ekiplerinin de katıldığı çalışmalar kapsamında, Arındık Jandarma Karakolunun güvenlik kameralarından Hekimoğlu ve Koçun bulunduğu pikabın, Elazığ-Tatvan demiryolunun Gökdere durağı yakınındaki demiryolu köprüsü çıkışından Murat Nehrine düştüğü belirlendi. Bunun üzerine Bingöl Arama Kurtarma (AKUT) ekibiyle Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Elazığ ve Şanlıurfa emniyet müdürlükleri dalgıçları, nehirde arama çalışması başlattı.
     Vinçler aracılığıyla zincir ve kancalar atılarak desteklenen aramalarda, suyun bulanık ve debisinin yüksek olması nedeniyle dalgıçlar güçlükle çalıştı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suda sonar aracılığıyla gerçekleştirilen aramalara, askeri helikopter de katıldı.
     Bu arada, arama yapılan bölgede zaman zaman küçük çaplı toprak kaymaları olduğu görüldü. Aramalara, havanın kararması nedeniyle yarın devam edilmek üzere ara verildi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa / Tuba Karahan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Murat Nehrine düştüğü iddia edilen araç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER