Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası

Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası -Muratpaşa Belediyesi ile Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığının işbirliğinde düzenlenen Muay Thai Atatürk Kupası renkli görüntülere sahne oldu


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesi ile Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığının işbirliğinde düzenlenen Muay Thai Atatürk Kupası renkli görüntülere sahne oldu.
     Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası Süper Lig 9. Ayak karşılaşmaları Kent Meydanında gerçekleştirildi. Sporcular ringe görsel şov ve ışık gösterileri ile çıkarak, mücadelelerini sergilediler.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, burada yaptığı açıklamada, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Sportif faaliyetlere daha çok destek vereceklerini dile getiren Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi olarak da başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceklerini bildirdi.
     Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası Süper Lig 9. Ayak karşılaşmaları sonunda rakiplerini mağlup eden sporcular Hüsnü Sarı, Ali Dursun, Hatice Erdoğan, Metehan Karaca, Eren Uçar, Yusuf Kırkıncı, İbrahim Yüksel, Ayşe Uçar ve Şenol Türk, madalya ve kupa almaya hak kazandı.
     Sporcuların kupa ve madalyaları, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve federasyon yetkilileri tarafından verildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER