Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü faaliyetleri

Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü faaliyetleri


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Emniyet Müdürlüğünce son bir ay içerisinde ilçe genelinde gerçekleştirilen uygulamalarında 130 şüpheli şahsı gözaltına aldı, çok sayıda suç aletine de el konuldu.
     Muratpaşa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son bir ay içerisinde ilçe genelinde 80 ayrı olay ile ilgili yürütülen çalışmalarda, 18 ayrı suçlama ile 130 şüpheli şahsın gözaltına alındığı belirtildi.
     Bu suçlarla ilgili olarak 3 motosiklet, 24 adet cep telefonu, 2 adet televizyon, 1 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet çalıntı araç, 3 adet sahte sürücü belgesi, 4 adet sahte nüfus cüzdanı, 400 lira sahte para, bin 720 paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet el telsizi, 125 adet tombala çekiliş kartı, 4 bin adet oyun pulu, 90 adet çay markası ve çeşitli suçlarda kullanıldığı ve hırsızlık malı olabileceği düşünülen malzemeler ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, ele geçirilen eşyalar arasında çok sayıda bayan kıyafetlerinin de bulunmasının dikkat çektiği kaydedildi.
     Gözaltına alınan 130 şüphelilerin haklarında hazırlanan tahkikat evraklarıyla adli makamlara sevk edildiği, zanlılardan 27sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü faaliyetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER