Muratpaşa personeline oryantasyon eğitimi

Muratpaşa personeline oryantasyon eğitimi -Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen: -Muratpaşa, belediyecilik ve yapılan hizmetler ile Avrupa ölçütlerinde bir belediyedir


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Avrupa ölçütünde bir belediye olduklarını bildirdi.
     Muratpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen oryantasyon eğitiminde, belediyenin misyonu, vizyonu, ilkeleri ve değerleri katılımcılara anlatıldı.
     Seminerde konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, belediye personelinin her anlamda eğitimli ve bilgili olması için farklı konularda eğitimler düzenlediklerini söyledi. Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi olarak insanı ve çevreyi ön planda tutan temel ilkelerimizi prensibimiz olarak görüyoruz. İnsanlara gülümseyen, insanları gülümseten, modern bir kent olan Muratpaşa, belediyecilik ve yapılan hizmetler ile Avrupa ölçütlerinde bir belediyedir. Bunun temelinde eğitimli ve kaliteli personel ile vatandaşa hizmet etmek yatıyor dedi.
     Yaşam Koçu Okan Çetin de, oryantasyonun, yönlendirme, belli bir konuda yetiştirme ve eğitim anlamına geldiğini kaydetti. Çetin seminerde kurumun teşkilat yapısı, çalışma ve hizmet şeması, hizmetin kitlelere nasıl sunulduğunu örneklerle anlattı.
     Belediye birim müdürlerinin de katıldığı seminerde, her birim müdürü kendi müdürlüğünün işleyişi hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Muratpaşa personeline oryantasyon eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER