Muşta Kentsel Dönüşüm yıkımları başladı

Muşta Kentsel Dönüşüm yıkımları başladı -Proje kapsamında Milli Savunma Bakanlığına ait askeri lojmanların yıkımına başlandı


MUŞ (A.A) - Muşta Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, geçen hafta tahliye edilen Milli Savunma Bakanlığına ait askeri lojmanların yıkımına başlandı.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Şeyhmus Yentür, gazetecilere yaptığı açıklamada, özel idareye ait iş makineleriyle, belirlenen binaların yıkımına başladıklarını söyledi.
     Yıkımı gerçekleştirilen lojmanlarda, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evrenin kentte albaylık yaptığı dönemde ikamet ettiği konutun da bulunduğunu belirten Yentür, şöyle konuştu:
     Milli Savunma Bakanlığına ait askeri lojmanlar da Cumhurbaşkanlarımızdan Kenan Evren de ikamet etmişti. Ömrünü tamamlanmış olduğu için bu konutların yıkım kararı alındı. Valimizin talimatlarıyla, İl Özel İdaresi imkanları ile lojmanların yıkımına başladık. Bunun dışında geçtiğimiz hafta sonu Atatürk İlköğretim Okulunun bahçesinde bulunan ve daha önce rehberlik araştırma merkezi olarak faaliyet gösteren binanın yıkımını da yaptık. Buradaki çalışmaların ardından eski hal civarındaki milli eğitim lojmanlarını da yıkacağız.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Muşta Kentsel Dönüşüm yıkımları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER