Muşta kaçak elektrikle mücadele çalışması

Muşta kaçak elektrikle mücadele çalışması -VEDAŞ Muş Müessese Müdürü Anaş: -Havaların soğuması ile kaçak elektrik kullanımındaki artışa karşı çalışmalarımızı sıklaştırdık


MUŞ (A.A) - Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Muş Müessese Müdürü Mahmut Anaş, havaların soğuması ile kaçak elektrik kullanımındaki artışa karşı çalışmalarını sıklaştırdıklarını belirtti.
     Kış mevsiminin gelmesiyle kaçak elektrik kullanımında yaşanan artışı göz önünde bulunduran VEDAŞ Muş Müessese Müdürlüğü, kış aylarında yaşanan kaçak elektrik kullanımının önüne geçmek için çalışma başlattı.
     İl merkezi ve köylerde kaçak elektrik kullanan kişilere yönelik ekiplerin sürekli tarama yaptığını vurgulayan Anaş, kentteki kaçak ve kayıp enerji oranının kabul edilebilir seviyede olmadığını söyledi.
     Aldıkları enerji ile sattıkları enerji arasında yüzde 50lilik fark gözlendiğini açıklayan Anaş, bunun da hatlardaki kaybın yanı sıra kaçak elektrik kullanımından kaynaklandığını ifade etti.
     Anaş, çalışmalarını 12şer kişilik ekiplerle yürüttüklerine değinerek, Havaların soğuması ile kaçak elektrik kullanımındaki artışa karşı çalışmalarımızı sıklaştırdık. Vatandaşlardan da kaçak elektrik kullanan kişilerin tespiti için bize yardımcı lomalarını istiyoruz dedi.
     Özellikle Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde kaçak kullanım oranının daha yüksek seviyede olduğuna dikkati çeken Anaş, çalışmalarını bu iki ilçede yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Kadir Tunç
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Muşta kaçak elektrikle mücadele çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER