Muşta karla mücadele

Muşta karla mücadele -Kar yağışı nedeniyle bir haftadan bu yana ulaşıma kapalı bulunan Muş-Kulp karayolunun açılması için başlatılan çalışma sürüyor


MUŞ (A.A) - Kar yağışı nedeniyle bir haftadan bu yana ulaşıma kapanan Muş-Kulp karayolunun açılması için başlatılan çalışma sürüyor.
     Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri tarafından üç gün önce başlatılan çalışmalar aralıksız devam ederken, karla mücadele çalışmalarında kepçe, rotatif, greyder ve kar küreme araçları görev alıyor.
     Karayolları ekip şefi Abdurrezzak Uslu, kar kalınlığının yer yer 3 metreyi bulduğu bölgede, sis ve fırtına nedeniyle çalışmaların güçlükle sürdürüldüğünü söyledi.
     Uslu, sabah erken saatlerde başlatılan çalışmaların gece 23.00e kadar devam ettiğini ve olumsuz hava koşulları nedeniyle çalışmaların ağır ilerlediğini vurgulayarak, Yoğun şekilde çalışmamıza rağmen yolun ulaşıma açılacağı tarihi söylememiz mümkün değil. Hava şartları ne kadar iyi olursa o kadar rahat çalışıyoruz. Ekiplerimiz bazen 500 metre bazen 2 kilometre yolu ancak açıyor dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Muşta karla mücadele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER