Muştaki gıda zehirlenmesi

Muştaki gıda zehirlenmesi -Sağlık İl Müdürü Ebiloğlu: -Zehirlenen kamu çalışanlarının büyük bölümü taburcu edildi


MUŞ (A.A) - Sağlık İl Müdürü Dr. Fatih Ebiloğlu, Muşta çeşitli kurumlarda çalışan ve yedikleri yemekten zehirlenen 98 kişiden büyük bölümünün tedavilerinin ardından taburcu edildiğini söyledi.
     Ebiloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün özel bir tıp merkezi ile çeşitli kurumların yemekhanesinde yemek yiyen memur ve sağlık personellerinin zehirlenme şüphesiyle hastanelere müracaat ettiğini hatırlattı.
     Hastanelerde tedavi altına alınan kişilere gerekli müdahalenin yapıldığını vurgulayan Ebiloğlu, İlk bulgularımız zehirlenmenin tavuk etinden kaynaklandığını gösteriyor. Yemek firmasının tüm yemekhanelerinden numune aldık. Şu anda incelememiz devam ediyor dedi.
     Zehirlenen kamu çalışanlarının büyük bölümü taburcu oldu diyen Ebiloğlu, hastaların taburcu edildikten sonra birkaç gün karın ağrısı şikayeti yaşayabileceğini, ancak kimsenin endişe etmemesi gerektiğini söyledi.
     Muşta dün özel bir yemek firması tarafından dağıtılan yemekten yiyen 98 kamu çalışanı karın ağrısı, baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle hastanelere müracaat ederek tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Berin Çetin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Muştaki gıda zehirlenmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER