Muşun voleybolcu kızları Türkiye finaline yükseldi

Muşun voleybolcu kızları Türkiye finaline yükseldi


MUŞ (A.A) - Türkiye Voleybol Federasyonunun Gümüşhanede düzenlediği, Genç Bayanlar Voleybol Türkiye Yarı Finaline katılan Muş Voleybol Spor Kulübü kız takımı, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
     Yarışmanın ardından Muşa dönen voleybolcu kızlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartalı ziyaret etti.
     Kabulde konuşan Kartal, salon sporlarında ilk defa bu kadar başarılı olunduğunu ve voleybolcu kızların göğüslerini kabarttığını söyledi.
     Kızların Muşu en iyi şekilde temsil ettiğini ve adlarını finale yazdırdığını belirten Kartal, Bunun için kızlarımıza şükran borçluyuz. Göreve geldiğimiz gün, çocuklarımıza söz verdik. Bütün spor branşlarımızın arkasında olacağız ve onları destekleyeceğiz. Çünkü spor ve sporcuya verilmesi gereken önemin farkındayız. Sporcuların başarılı olması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız dedi.
     Muş Voleybol Spor Kulübü antrenörü Mehmet Öztürk de, Gümüşhanede düzenlenen yarı final müsabakalarına Samsun Spor Lisesi, Giresun Bulancak Belediyespor, Erzurum Gençlikspor ve Muş Voleybol Spor Kulübünün katıldığını, üç gün süren müsabakalarda takımlarının rakiplerini yenerek Türkiye finaline katılmaya hak kazandıklarını kaydetti.
     Türkiye Şampiyonasında Muşu en iyi şekilde temsil edeceklerini anlatan Öztürk, Muşta voleybol alanında son yıllarda büyük gelişme kaydedildi. Bu gelişmelerin devam etmesini istiyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Özellikle sporcu ailelerimizin gösterdiği duyarlılık ve özveri bizi daha da cesaretlendirdi diye konuştu.
     Muş Voleybol Spor Kulübü kız takımı, 25 Haziran 2012 tarihinde yapılacak Türkiye finalinde mücadele edecek.
     (SY-BRN-BHT)
<< Önceki Haber Muşun voleybolcu kızları Türkiye finaline yükseldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER