Muş Belediye Başkanı Dede:

Muş Belediye Başkanı Dede: Düzenleyeceğimiz Muş Lisesinin bahçesine, okulun vefat eden müdürünün adını vereceğiz


MUŞ (A.A) - Belediye Başkanı Necmettin Dede, 2011 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Muş Lisesi Müdürü Mehmet Zeki Ökmenin anısına, okul bahçesi düzenleyecek.
     Muş Lisesinin bahçesinde yapılan karla mücadele çalışmasını inceleyen Dede, ardından okulda düzenlenen veli toplantısına katıldı.
     Toplantıda konuşan Dede, kendisinde Muş Lisesinin ilk mezunlarından olduğunu söyledi.
     2011 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren okul müdürünün anısına, okulun bahçesinde düzenleme yapacaklarını ifade eden Dede, şöyle konuştu:
     Benim okuduğum dönemde Muşta tek lise vardı. Bugün bu rakam çok daha arttı. Eğitim seviyemiz artıyor ama okul sayısını da arttırmamız gerekir. Bunun çarelerini hep birlikte aramalıyız. Toplantıda kadınları görünce çok mutlu oldum. Burada çocukların geleceği konuşuluyor. Artık kadınların büyük bölümü okuryazar. Bu eğitimli velilerimizin kolektif bir çalışma yapması ve eğitim seviyemizi arttırması lazım.
     Muşta kolektif çalışma olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu bildiren Dede, bir araya gelerek fikir beyanında bulunamadıklarını ifade etti.
     Dede, Muşta proje üretenlerin ve verimli insanların sayısı fazla olursa, ilimizin de o denli kalkınacağına inanıyorum. Biz de belediye olarak 2011 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren okul müdürünün anısına, okulun bahçesinde düzenleme yapacağız. Buraya da okul müdürünün adını vereceğiz diye konuştu.
     Muş Lisesi Müdürü İrfan Özaslan ise, okulun bahçesinde düzenleme yapılması için, Başkan Dededen söz aldıklarını belirtti.
     Özaslan, Başkanımız okulumuzun bahçesinde ilkbaharda düzenleme yapacak. Çalışmanın ardından bahçeye, 2011 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Okul Müdürü Mehmet Zeki Ökmenin ismini vereceğiz dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş Belediye Başkanı Dede: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER