Muş Sağlık Müdürü Ebiloğlu:

Muş Sağlık Müdürü Ebiloğlu: -Kentte 2010 yılında yapımına başlanılan 400 yataklı hastanenin, kaba inşaatı bu yıl tamamlanacak


MUŞ (A.A) - Muş Sağlık Müdürü Dr. Fatih Ebiloğlu, kentte 2010 yılında yapımına başlanan 400 yatak kapasiteli hastanenin, kaba inşaatının bu yıl tamamlanacağını söyledi.
     Ebiloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı ve havanın sıcak olması nedeniyle inşaattaki çalışmaların vardiya halinde geceleri de yürütüldüğünü bildirdi.
     Kentte 2010 yılında yapımına başlanılan 400 yataklı hastanenin, kaba inşaatı bu yıl tamamlanacak diyen Ebiloğlu, hastanenin 2013 yılında hizmete açılacağını ifade etti.
     Ebiloğlu, şöyle konuştu:
     İnşaatta herhangi bir aksaklık yok ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Ramazanda çalışmaların aksamaması için yüklenici firma vardiya ekibi oluşturarak geceleri de çalışma yapıyor. Şu anda çalışmalar olumlu yönde devam ediyor. Teknik ekibimiz sürekli kontrollerini yapıyor. Bu güne kadar çalışmalarda sıkıntı olmadı ve çalışmalar normal takviminde ilerliyor.
     Hastanenin hizmete girmesiyle, Muşta sağlık alanında büyük bir rahatlama olacağını anlatan Ebiloğlu, yeni hastane ile vatandaşlara daha kaliteli hizmet vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Muş Sağlık Müdürü Ebiloğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER