MUSİADdan Kaymakama ziyaret

MUSİADdan Kaymakama ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezer, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çayı ziyaret etti.
     Çay, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen başarı ödül töreninden büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
     Ereğli Kaymakamlığı olarak her türlü desteği yapmaya hazır olduklarını aktaran Çay, şöyle konuştu:
     Organize Sanayi Bölgesinde arsalarımız var. O bölgeyi hızlandırmalıyız. Önemli olan 100-200 kişinin çalıştırılacağı firmaların olmasıdır. Bu konuda MÜSİAD Ereğli Şubesine de önemli görevler düşüyor. Arsaların doldurularak vatandaşlarımıza istihdam sağlanmasında yarar vardır. Bir tane vatandaşımıza iş veren sanayicimizin, başımızın üzerinde yeri vardır. Onun için ne gerekiyorsa da yanınızdayız.
     Sezer de yıl içerisinde çeşitli projeler gerçekleştireceklerini belirterek, bu projelerin hazırlıklarına başladıklarını söyledi.
     Bu yıl 2 yurt dışı programı düzenleyeceklerini aktaran Sezer, programla ilgili olarak üyelere önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklarını kaydetti.
     Ziyarete MUSİAD yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber MUSİADdan Kaymakama ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER