MÜSİAD, MTSO ve MTBye ziyaret

MÜSİAD, MTSO ve MTBye ziyaret


MERSİN (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin Ticaret Borsasını (MTB) ziyaret etti.
     MÜSİAD Mersin Şubesi Başkanı Servet Özkaya, MTSOyu ziyarettinde yaptığı konuşmada, MÜSİADın 11-14 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi hakkında bilgi verdi.
     IBFnin 10 bin kişilik bir mobil salonda 5 ayrı holde gerçekleşeceğini belirten Özkaya, İstanbulda düzenlenecek ve açılışını Başbakan Recep Tayip Erdoğanın yapacağı fuara Mersin iş dünyasının katılımı için MTSO ve MTBye ortak işbirliği teklifinde bulundu.
     Özkaya, fuara gelecek işadamlarının da Mersine davet edilmesi çerçevesinde de ortak bir organizasyon yapmak istediklerini kaydetti.
     Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut ise MTSO olarak, MÜSİAD Uluslararası Fuarının Mersin iş dünyasına etkin bir biçimde duyurulması için web sayfalarından e-bültene kadar tüm networklerini açacaklarını ve İstanbula gidiş-geliş otobüs desteği vereceklerini vurguladı.
     Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ise bu tür organizasyonları gerçekleştirmenin kolay olmadığını bu yüzden MÜSİADı takdir ettiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MÜSİAD, MTSO ve MTBye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER