MÜSİAD 1000. Cuma Toplantısını gerçekleştirdi

MÜSİAD 1000. Cuma Toplantısını gerçekleştirdi


KONYA (A.A) - MÜSİAD Konya Şubesi 20. yıl etkinlikleri kapsamında 1000. Cuma Toplantısı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürekin konuşmacı olarak katıldığı programla gerçekleştirildi.
     MÜSİAD Konya Şubesi Toplantı salonunda düzenlenen programda konuşma yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, bu toplantılar sayesinde bakış açılarının değiştiğini belirtti.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de Konyada ciddi bir şekilde restorasyon çalışmaları yaptıklarını, Etnografya ve Arkeoloji müzeleri gibi bazı müzeleri de kendilerinin devralacağını söyledi.
     Yeni Büyükşehir Belediye Yasası hakkında da görüşlerini açıklayan Akyürek, Büyükşehir Belediye Yasası ile taşra ilçelerimiz metropol ilçe oldu. Konyada belediye başkan sayısı 32ye düşecek. Şehrimiz yeniden yapılanacak dedi.
     Toplantının sonunda MÜSİAD Konya Şubesi 2. Dönem Başkanı Hasan Angı, MÜSİAD Konya Şubesi 3. Dönem Başkanı Ziya Özboyacı ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, 1000. Cuma Toplantısının anısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyüreke çini tablo hediye etti.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber MÜSİAD 1000. Cuma Toplantısını gerçekleştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER