MÜSİAD Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları

MÜSİAD Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları -Toplantıların bu haftaki konuğu, İŞKUR İl Müdürü Tahir Cevher oldu


ELAZIĞ (A.A) - Müstakil Sanayici İş Adamları (MÜSİAD) Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantılarına bu hafta İŞKUR İl Müdürü Tahir Cevher katıldı.
     MÜSİAD Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cevher, toplantıda, Dost Meclisine katılmaktan mutlu olduğunu belirterek, Toplum Yararına Çalışma Programı ve İşbaşı Eğitim programları hakkında bilgiler aktardı.
     İşverenlerin nitelikli ve tecrübeli işçi bulmakta zorlandığından bahseden Cevher, kurum olarak bu anlamda işverenlerin nitelikli ve tecrübeli işçi sorununu çözmek, diğer taraftan da iş arayan işsizlere iş tecrübesi ve işletme kültürü kazandırarak iş gücünün istihdam edilebilirliğini arttırmak için işbaşı eğitim programının düzenlendiğini aktardı.
     Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında halen 700 kişinin işletmelerde çalıştığını bildiren Cevher, şunları kaydetti:
     Özellikle il ve ilçe belediyeleri, Kaymakamlıklar, İl Müftülüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Orman Müdürlüğü, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği olmak üzere toplam 17 kurum ve 13 milyon 770 bin 777 liralık bütçeyle bin 300 kişi bu programdan faydalanmaktadır.
     MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Nedim Durgungül ise İŞKUR İl Müdürü Cevheri toplantılarında konuk etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber MÜSİAD Elazığ Şubesi Dost Meclisi Toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER