MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Güvenli:

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Güvenli: -22 Haziran Cuma günü Erzurum Tebriz uçak seferleri başlayacak


ERZURUM (A.A) - MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli, 22 Haziran Cuma günü Erzurum Tebriz uçak seferlerinin başlayacağını ifade etti.
     Güvenli, MÜSİAD Erzurum Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, MÜSİAD olarak Erzurum bağlantılı Tebriz uçak seferlerinin başlatılması için yaptıkları çalışmaların olumlu sonuç verdiğini söyledi.
     Erzurumun komşu ülkelerle sınır ticareti yapması yönündeki gerekliliği sürekli gündemde tuttuklarını belirten Güvenli, sözlerini şöyle sürdürdü:
     22 Haziran Cuma günü Erzurum Tebriz uçak seferleri başlayacak. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotili Erzuruma davet ettik. Bu davetimiz üzerine 16 Temmuz 2011 Cumartesi günü sayın Kotil Erzuruma gelmiş ve organize ettiğimiz ulaşım zirvesine katılmıştı. Tebriz- Bakü ve Tiflise Erzurum bağlantılı uçak seferlerinin başlatılması yönünde ki taleplerimizi bizzat kendisine ilettiğimiz Kotil bu toplantıda müjde niteliğinde açıklamada bulunmuş ve ilk etapta Tebriz istikametli seferlerin düzenleneceği sözünü vermişti. Geldiğimiz bu noktada Tebriz uçak seferlerinin başlamasına artık saatlerin kalmış olması hakikaten mutluluk vericidir.
     Güvenli, Tebriz uçak seferlerinin başlatılmasının Erzurumdan dünyaya güçlü kapıların açılmasına imkan sağlayacağını ifade etti.
     MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bekmez ise Erzurumun yeni teşvik düzenlemesinden etkin bir şekilde yararlanması için yapımı devam eden ikinci organize sanayi bölgesinde tahsislerin bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledi.
     İkinci organize sanayi bölgesinde tahsislerin 2012 yılında bitirilmesinin önemine değinen Bekmez, 2013 yılında bölgede yatırımların mutlaka başlaması gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Güvenli: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER