MÜSİAD heyetinden Cumhurbaşkanı Güle ziyaret

MÜSİAD heyetinden Cumhurbaşkanı Güle ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve beraberindekileri Çankaya Köşkünde kabul etti.
     Görüşmede, MÜSİADın Ekim ayında, 5 bin 140 yabancı işadamının katılımıyla gerçekleştirdiği Uluslararası İş Forumu (IBF) ve MÜSİAD Fuarı-nın sonuçları değerlendirildi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Güle himayelerinde gerçekleşen organizasyona verdiği destek için Türk iş dünyası ve MÜSİAD üyeleri adına teşekkürlerini arz eden heyete, Cumhurbaşkanı Gülde IBF ve Fuarda ortaya çıkan sonuçlar ve yapılan bağlantılar için teşekkür etti.
    
     -Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaza Ziyaret-
    
     MÜSİAD Heyeti, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazı Kalkınma Bakanlığında ziyaret etti. Görüşmede, Kalkınma Ajansları ile işbirliği yapılarak, IBF ve Fuar için İstanbula gelen işadamlarının Anadolunun çeşitli illerine götürülmesi şeklinde bu yıl ilk kez yapılan çalışmanın sonuçları değerlendirildi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, MÜSİADın bu tür öncü faaliyetlerle özel sektör kamu işbirliğine örnek olduğunu ifade ederek, MÜSİAD heyetine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber MÜSİAD heyetinden Cumhurbaşkanı Güle ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER